Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, un nou atac la jurnalistul căruia i-a făcut plângere la Parchet: 'Să se uite la televiziunile cu epoleţi'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gest

Liviu Dragnea lansează un nou atac la jurnalistul Mircea Marian. Cei doi au deja o "istorie" personală după ce jurnalistul a publicat pe Facebook adresa de acasă a lui Dragnea, în contextul protestelor anti-OUG 13, iar liderul PSD a depus o plângere penală la Parchetul General.

"El este un om violent. El incita anul trecut să vină lumea la mine acasă. Sigur că i-am făcut o plângere penală", a declarat Dragnea la Antena 3.

Întrebat dacă a priit vreun răspuns de la procurori cu privire la plângerea depusă, Dragnea a răspuns: "Nu, nici nu au cheltuit o hârtie să zică 'Băi, eşti nebun? E al nostru, ce să-i facem?' Omul e foarte supărat. Să se uite la televiziunile cu epoleţi."

Dialogul pornise de la faptul că Mircea Marian l-a acuzat pe Facebook pe Mircea Badea, unul dintre cei doi jurnalişti de la Antena 3 care îl intervievau în direct pe Dragnea, că nu îi adresează aceastuia nicio întrebare incomodă.

În toamna anului trecut, Parchetul General informa, la cererea STIRIPESURSE.RO, că plângerea lui Liviu Dragnea a fost trimisă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, fără a oferi alte detalii.

Vezi şi: Combinația MORTALĂ! Ce să nu faci niciodată după ce ai băut .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.