Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea vrea răspunsuri în scandalul SRI-MAI: 'Trebuie să ÎNCETEZE'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea Sorin Grindeanu parlament

Şeful Comisiei SRI, Adrian Ţuţuianu a anunţat că îi va convoca pe Eduard Hellvig şi Carmen Dan pentru a discuta despre proteste. Există probleme mari între Ministerul de INterne şi SRI după protestele din Piaţa Victoriei. Liviu Dragnea vrea răspunsuri imediate şi încetarea conflictului dintre cele două instituţii.

Citește și: Alexandra Dragnea a pozat goală / FOTO 18+

"Această audiere mi se pare importantă pentru că e bine ca cei din comisia SRI să lămurească lucrurile, modul cum se colaborează instituţional, cum s-a colaborat instituţional între aceste două structuri importante de siguranţă naţională - SRI şi MI. Pentru toată ţara, şi pentru tot sistemul public din România, şi pentru tot sistemul de securitate naţională, funcţionarea şi colaborarea dintre cele două instituţii este foarte importantă. Dacă au fost distorsiuni, dacă au fost neînţelegeri în comunicarea şi colaborarea lor, acestea trebuie lămurite şi trebuie să înceteze. Sunt două structuri importante. Eu sunt foarte atent ca şi dvs să vedem ce putem afla după aceste audieri, pentru că s-au spus în spaţiul public foarte multe lucruri - cu sms-uri trimise, că s-au trimis informări, că nu s-au trimis. Aceste lucruri trebuie lămurite rapid, pentru ca aceste instituţii să funcţioneze bine", a declarat Dragnea la Palatul Parlamentului.

Citeşte şi: Ce gest a făcut Klaus Iohannis pentru cei care îi cer demisia: A fost REFUZAT / VIDEO

Directorul Serviciului Român de Informaţii, Eduard Hellvig, şi ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, au fost invitaţi la Comisia parlamentară de control a activităţii SRI pentru discuţii referitoare la protestele din stradă, a anunţat luni preşedintele Comisiei, Adrian Ţuţuianu. El a precizat că întâlnirea va avea loc joi, de la ora 10,00. Adrian Ţuţuianu a declarat, vineri, că a trimis o scrisoare şefului SRI prin care îi solicita o informare privind aspecte legate de protestele de stradă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.