Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu acuză TRĂDARE: domnișoara asta plângea lângă mine! Infinită SCÂRBĂ mă cuprinde

liviu plesoianu

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, se delimitează de Iosefina Pascal, fata care nu reușise să câștige concursul de 1 Decembrie. Pascal l-a numit ”securist”, iar Pleșoianu îi amintește că el a invitatat-o la lansarea propriei cărți și i-a oferit cuvântul, iar acum îl atacă pe toane canalele posibile.

Citește și: ALDE AMENINȚĂ cu ruperea coaliției de guvernare: Vom pune în discuție viitorul coaliției

”Domnișoara asta plângea lângă mine, la Antena 3, când n-a câștigat concursul din data de 1 Decembrie. Domnișoara asta a venit la lansarea mea de carte și am invitat-o să ia cuvântul. Domnișoara asta, de la Congresul PSD încoace, mă atacă în mod constant făcând echipă cu distinsul Gelu Vișan. Domnișoara asta, pe pagina lui Codrin Ștefănescu, a scris acum câteva ore, într-un comentariu, că sunt un "securist ticălos". Domnișoara asta fie are nevoie de oamenii în halate albe, fie știe FOARTE BINE ce face...

Infinită SCÂRBĂ mă cuprinde când constat mizeria morală a unei persoane care a băgat capul în poză pentru a-și câștiga simpatie, după care a început să scuipe și să-și arunce veninul.

...Atât de frică le e băieților de... serviciu după discursul meu de la Congres încât au decis să își detoneze dronele infiltrate? E, poate, doar un ghem de probleme personale pe care doar niște specialiști cu experiență și halate albe îl pot dezlega? Nu știu. Dar ce știu sigur este că domnișoara Iosefina Pascal m-a convins o dată în plus că trebuie să mă vindec de o boală: aceea de a le acorda totuși credit persoanelor care, instinctiv, nu îmi plac.

"SUCCESURI", domnișoară Pascal! Ați comis o imensă mizerie în ce mă privește. Din acest moment, pentru mine nu mai existați.

Doamne, ferește!”, scrie Liviu Pleșoianu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.