Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu, atac INCENDIAR la adresa Digi 24 și a jurnalistului Dan Tapalagă

Inquam Photos / Octav Ganea
plesoianu

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, lansează un atac extrem de dur la adresa televiziunii Digi24 și a noului proiect în care s-a implicat jurnalistul Dan Tapalagă ”G4media”. Pleșoianu susține că cele două entități media sunt portavocile Sistemului, iar pe Dan Tapalagă îl acuză că lansează atacuri pentru a opri ancheta în cazul arhivei SIPA.

Citește și: Curtea Constituțională a DECIS: se admite parțial SUPERIMUNITATEA pentru judecătorii CCR

#PERFECȚIUNEA: U.M. (Unitatea de Manipulare) Digi24 citează U.M. "G4media" (unde s-au mutat Tapalagă și domnul Paantaaazi) și zice că practic m-a pus Putin să distrug "societatea civilă".

...Bun. Pe domnul Tapalagă, care atunci când scrie despre mine o face tocmai pentru că știe că fac parte din Comisia SIPA, îl anunț că îl invit în continuare să le explice românilor în ce calitate a pătruns cu Macovei în arhiva SIPA. Faptul că se ascunde cu lașitate după scaun și nu vine laComisie să răspundă la întrebări NU înseamnă și că ADEVĂRUL în ce-l privește nu va ieși în scurtă vreme la suprafață.

În ceea ce privește noua Unitate de Manipulare unde au fost trimiși Tapalagă-SIPA și domnul Paantaaazi ("G4media"), e interesant că au dat primii știrea despre opinia Comisiei de la Veneția cu privire la "Legea ONG", având în vedere că cei doi tocmai ne-au spus că "G4media e un... ONG". Nu e minunat?

În ce privește U.M. Digi24, portavocea Noii Securități, îi anunț că în SUA, la alegerile prezidențiale, manipularea "Trump e omul lui Putin" a generat efectul contrar... Așa că, U.M. Digi24, chiar vă rog să fiți foarte deștepți în continuare în ce mă privește...

Cât despre proiectul de lege privind ONG-urile, să fie toate U.M.-urile liniștite: NU CEDEZ NICIUN MILIMETRU! Știu că vă comportați ca niște domnițe inocente care se tem că li se vor vedea desuurile. Dar nu vă faceți iluzii - cei mai mulți s-au prins demult că nu sunteți domnițe neprihănite. Iar Legea asta vă va expune public și vă va arăta exact așa cum sunteți, dincolo de farduri și pomezi!

P.S. Comisia de la Veneția a primit deja un material amplu cu privire la legislația europeană în materie. Va fi publicat și aici. Asta ca să nu creadă nimeni din Europa că mai merge pe aici cu dublu standard și dublă măsură - "Ce e bun la noi - n-aveți voie voi!"...”, arată Liviu Pleșoianu, pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.