Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu îi UMILEȘTE pe Tudose și Ponta: #PrefațăColdea #PostfațăMaior fost premier PSD, a plecat la #Finul_Sistemului

Liviu Pleșoianu

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu s-a dezlănțuit la adresa fostului premier Mihai Tudose, care, ieri, și-a anunțat demisia din PSD, dar și înscrierea în Pro România. Astfel, Tudose se alătură unui lung șir de membri PSD care au decis să părăsească partidul din cauza conflictelor cu conducerea.

Citește și: Monica Macovei a făcut SPECTACOL la audierile din Comisia LIBE - De nervi, Tudorel Toader a 'amenințat-o voalat'

"#PrefațăColdea #PostfațăMaior fost premier PSD, a plecat azi la #Finul_Sistemului, tot fost premier PSD (cel pentru care Maior e naș de două ori, iar Oprea o dată, cel care se mândrește că e consiliat de Ioan Rus și de fostul stăpân peste SIE Silviu Predoiu).

#Mândru că nu l-am votat pe Tudose în Parlament, că NU a ajuns premier cu votul meu și că am SPUS PUBLIC la acea vreme asta!

P.S. De m-ar fi ascultat cineva atunci, bine ar fi fost... De m-ar fi ascultat cineva când vorbeam despre Grindeanu, bine ar fi fost... De m-ar fi ascultat cineva în decembrie 2016, când spuneam că, nesuspendat, Werner se va asigura că nu mai rămâne piatră pe piatră în țara asta, bine ar fi fost!

...Poate de acum înainte", scrie Liviu Pleșoianu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.