Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu s-a dezlănțuit după ultimul interviu al lui Kovesi: 'Nu mai ține așa'. Ce s-ar ascunde în spatele ieșirii publice a șefei DNA

cdep.ro
Liviu Plesoianu

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, un critic vehement al Laurei Codruța Kovesi, a reacționat după interviul șefei DNA pentru Rezistența Tv. Acesta consideră că „singurul motiv pentru care și-a aranjat "interviul" a fost acela de a cerși ieșire-n stradă de la democrații diezului”. „Nu mai ține așa”, este mesajul transmis de Pleșoianu Laurei Codruța Kovesi.

„Anticorupta din Sufrageria lui Oprea și-a pus geaca roșie și a instigat la proteste întru apărarea propriei #IMPOSTURI. Conștientă că își joacă ultima carte, cea care a participat alături de șefii SRI la celula de criză din casa "inculpatului" Oprea scoate șeptarul din mânecă și încearcă să taie cu el. Singurul motiv pentru care și-a aranjat "interviul" la... "Rezistența TV" (!??) a fost acela de a cerși ieșire-n stradă de la democrații diezului.

Ceea ce trebuie să știe, însă, cea care servește interesele ambasadelor din România este că NU mai ține așa. Dacă #INSISTĂ să îmbrace "geaca roșie", va avea surpriza unor proteste MASIVE împotriva ABUZURILOR sale în fruntea DNA!

Să jucăm strict instituțional, doamna KOVESI, nu instigator-motivațional. Ce naiba, doar sunteți întâia apărătoare a "statului de drept"...

P.S. Alt personaj purtător de geacă roșie iarna trecută înțelege, presupun, că perioada instigărilor a trecut. Mulți dintre cei care nu știau au aflat, între timp, că spațiul din jurul Cotroceniului e foarte încăpător...”, scrie Pleșoianu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.