Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu, acuzații INCENDIARE: Ambasada SUA stă pe un teren despre care DNA susține că ar fi fost obținut ilegal de Popoviciu

captura RTV
plesoianu proteste

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu vine cu noi informații în scandalul momentului. Acesta susține că Ambasada SUA își are sediul pe un teren despre care DNA a acuzat că ar fi fost obținut ilegal de Puiu Popoviciu.

 

"Întrebare pentru ambasadorul Hans Klemm și pentru #deontologi: dacă Popoviciu e foarte rău și foarte corupt și îi plătește pe Freeh și pe Giuliani, care și ei sunt astfel foarte răi, atunci de ce stă ditamai Ambasada SUA, care e desigur foarte bună, FIX pe terenul despre care DNA zice că a fost obținut ilegal de Popoviciu!?

În data de 23 august 2006, acționarii Băneasa Investment (Popoviciu) au încheiat cu Ambasada SUA o convenție pentru constituirea unui drept de superficie și/sau închirierea unui teren în suprafață de 40.000 mp - număr cadastral 4506 - din terenul aferent Fermei Bănesa, pe o perioadă de 99 de ani, potrivit rechizitoriului. Vorbim despre o chirie de 2 dolari mp/an până în anul 2105! În condițiile în care, potrivit aceluiași rechizitoriu, prețul în zonă la acea dată era de 150 de dolari/mp, iar o evaluare a unor proiecte ale Guvernului în zonă este de 550 de euro/mp...

Trag concluzia că vreți neapărat să ieșiți foarte prost din treaba asta cu Giuliani, Freeh și Popoviciu...", scrie Liviu Pleșoianu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.