Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleşoianu, atac la Rareş Bogdan, după discursul lui Kovesi în Parlamentul European: Marele 'caracter' în toată splendoarea sa

liviu plesoianu

Liviu Pleşoianu îl taxează pe eurodeputatul PNL Rareş Bogdan, după laudele acestuia la adresa Laurei Codruţa Kovesi. Deputatul PSD aduce în actualitate o declaraţie mai veche a lui Rareş Bogdan, în care acesta o critica pe fosta şefă a DNA.

"Marele 'caracter' Rareș Bogdan în toată splendoarea sa... Azi, se pozează cu Zeița și îi dedică ode. Acum câțiva ani, îi zicea 'Luluța' și spunea că e 'preșul lui Băsescu' și 'al tuturor', că numirea ei la DNA a 'compromis independența justiției'... Acest personaj a fost ales europarlamentar, primul pe listă...", scrie Pleşoianu pe Facebook, după care îl citează pe Rareş Bogdan.

RAREȘ BOGDAN, 2019: "Prestația Laurei Codruta Kovesi în fața membrilor Comisiei LIBE, a Parlamentului European, a fost remarcabilă. A răspuns clar, direct, unor întrebări grele, extrem, extrem de ancorate în realități care cutremură Europa, a sugerat soluții și a refuzat să facă afirmații politice... Iar cuvintele de apreciere pe care le-am auzit la adresa ei, la scenă deschisă, cum se spune, m-au bucurat foarte mult, un ROMAN intr-o pozitie cheie la nivel european, asta este o chestiune extrem de importanta pentru Romania si pentru orice roman cu scaun la cap."

RAREȘ BOGDAN, 2013: "Kovesi la DNA. Ceea ce am spus încă din 24 martie în mod public se va întâmpla astăzi, cel târziu mâine, în mod oficial. În țara asta din aproape 2.500 de procurori nu există decât "Luluța" pentru a fi numită ca șef la DNA. Până la urmă nu e treaba mea cine e procuror șef la DNA dar e treaba când unii încearcă să ne convingă pe toți că "unica soluție" e femeia asta care a stat preș în fața lui Băsescu și a tuturor ani și ani la rând.... Păcat de compromiterea unei idei, cea de "independență" a justiției și nu numai..."

Laura Codruţa Kovesi, procurorul-şef al Parchetului European, a susţinut marţi un discurs în Comisia LIBE a Parlamentului European. Detalii AICI!

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.