Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu dă startul ofensivei, după decizia lui Iohannis: 'Nu boicotezi învestirea Cîțului? Atunci ești un #Cîțoid!'

liviu plesoianu

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu reacționează virulent după desemnarea lui Florin Cîțu în funcția de premier, susținând într-o postare pe Facebook că „cine participă la votul pentru învestirea Cîțului este un #Cîțoid”. Totodată, el lansează un atac voalat la adresa președintelui Iohannis, pe care îl acuză că și-a bătut joc de România și de Constituție desemnând un premier despre care știe sigur că va fi respins.

ANI dă un nou tun - Mai multe persoane, în stare de incompatibilitate și conflict de interese

„Când aud cum molfăie unii cuvântul „strategie”, scot direct televizorul din priză! „Strategia” în privința Bizarului din Deal nu e neurochirurgie, nu e nici șah, ci e ceva extrem de simplu:

1. Își bate joc de România și de Constituție și desemnează un premier despre care știe sigur că va fi respins? Își bate joc de Parlament și vine cu un Cîțu care a fost trimis la plimbare printr-o moțiune simplă, care a primit aviz negativ în comisii? Foarte bine! Primul lucru pe care îl faci, în acord cu recenta Decizie CCR: boicotezi învestirea, nu asiguri cvorumul necesar pentru vot! Dacă nu faci asta și te prezinți la vot, atunci înseamnă că accepți limbajul #cîțoid: „voi urmări depesedizarea României”. Nu boicotezi învestirea Cîțului? Atunci ești un #Cîțoid!

2. Demarezi procedura de suspendare și, cât e suspendat Bizarul din Deal, rezolvi și cu premierul, și cu majoritatea parlamentară.

Varianta 1 are mari șanse să fie pusă în practică. Nu cred că majoritatea parlamentarilor vor să fie identificați drept #Cîțoizi... Varianta 2, în schimb, ar avea nevoie de viziune, de curaj și de președinți de partide virili...”, scrie Pleșoianu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.