Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu DINAMITEAZĂ acuzațiile președintelui: Protocolul semnat de Iohannis cu PSD / DOCUMENT

sursa FOTO: Inquam
plesoianu congres

Deputatul Liviu Pleșoianu afirmă că președintele Klaus Iohannis spune despre PSD că a fost „o piedică timp de 30 de ani”, însă acesta a semnat în 2002 un protocol de colaborare cu PSD, în acea perioadă fiind președintele Forumului Democrat al Germanilor din România.

Eugen Teodorovici pune PRESIUNE PUBLICĂ pe Cîțu: casele lui Iohannis și datoriile către stat, subiecte de lămurit urgent

„ Iohannis, care zicea ieri că -PSD a fost o piedică timp de 30 de ani-, a semnat cu mâna lui, chiar de ziua lui (13 iunie 2002), un protocol de colaborare cu... PSD! Iohannis se angaja, chiar în ziua lui de naștere, să sprijine... programul de guvernare PSD...Omul ăsta e în toate mințile!?? -III. Cu privire la susținerea Guvernului în aplicarea programului său de Guvernare 1. PSD şi F.D.G.R. se angajează să susţină Executivul în aplicarea Programului său de guvernare – adoptat de Parlamentul României, a Planului de acţiuni 2002, precum şi a strategiilor de dezvoltare economică şi socială la nivel naţional, regional şi local”, a scris Liviu Pleșoianu, pe Facebook.

Deputatul social-democrat a publicat și o parte din documentul semnat între fostul lider PSD Adrian Năstase și Klaus Iohannis, atunci fiind președintele Forumului Democrat al Germanilor din România, în care apar motivele pentru care PSD și FDGR au semnat un protocol de colaborare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.