Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleşoianu, ieşire violentă: 'Dedicație specială pentru NESIMȚIȚII de la PENIBILA Ambasadă redusă mintal a Suediei'

liviu plesoianu

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu reacţionează dur la ironia Ambasadei Suediei la adresa eurodeputatei Maria Grapini. Pleşoianu consideră că ambasadorul ar trebui trimis acasă.

"Dacă am avea ministru de Externe, mâine dimineață ar fi convocat ambasadorul Suediei și ar fi trimis acasă! Mie mi-e foarte #SCÂRBĂ de Ambasada Suediei la București! Consider că acolo activează niște #NESIMȚIȚI cu un comportament absolut inacceptabil!

Dedicație specială pentru #NESIMȚIȚII de la #PENIBILA Ambasadă redusă mintal a Suediei: TELIA, companie SUEDEZĂ unde GUVERNUL SUEDEZ deține 37% din acțiuni, a luat a doua cea mai mare amendă din istorie pentru DARE DE MITĂ ÎN STRĂINĂTATE: 965 de MILIOANE de DOLARI!

#CORUPȚILOR! #CORUPĂTORILOR! #NESIMȚIȚILOR", scrie Pleşoianu pe Facebook.

Maria Grapini a fost ironizată de internauți pe Facebook, după ce a scris pe contul ei că se află în orașul „Tela Viv”, în loc de Tel Aviv. Deși eurodeputatul PSD a editat postarea respectivă, pe rețeaua de socializare au apărut glume pe seama acesteia. „Seară bună din Tela Viv! Am terminat munca pe ziua de azi!”, a scris Maria Grapini, pe Facebook, ulterior modificând numele orașului.

Ambasada Suediei la București a ironizat europarlamentarul PSD. "Salutări din Kise Leff! Începând de luni, programul nostru de lucru cu publicul este de luni până joi, în intervalul 10:00–12:00", au scris reprezentanții Ambasadei, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.