Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu: Iohannis a irigat justiția independentă direct din propria vezică! S-a șters cu ea pe bocancii prezidențiali

liviu plesoianu

Deputatul PSD, Liviu Pleșoiuanu, susține că prin numirea procurorilor de rang înalt, fără a avea avizul CSM, președintele Klaus Iohannis s-a șters pe ”bocancii prezidențiali” cu justiția independentă.

Citește și: Dana Budeanu desfiinţează strategia PSD: 'Ok, politica e curvă. Bă, da' nu se mai poate. Asta e o mizerie care vă va îngropa' (VIDEO)

”Festivalul IMPOSTORILOR continuă. Iohannis-Adevăratu’ a irigat azi „justiția independentă” direct din propria vezică.

1.IMPOSTORUL IOHANNIS: Iohannis și-a șters azi mizeria falsității și noroiul lozincilor de pe bocancii prezidențiali. A folosit în acest sens o cârpă pe care scria „justiția independentă”. Considerând că nu e suficient, a luat apoi cârpa „justiția independentă”, a vârât-o în buzunar și a dus-o în fața presei pentru a o face de râs. După ce i-a păcălit un mandat întreg pe superficiali că el e marele apărător al „justiției independente”, că el va apăra „justiția independentă” de intruziunile politicului, Werner-Adevăratu’ i-a transmis sec națiunii că tocmai i-a făcut mare plăcere să irige „justiția independentă” direct din propria vezică: „Avizul CSM mi s-a părut destul de SUPERFICIAL! Selecția organizată de ministrul Predoiu a scos la iveală trei candidați pe care îi consider foarte buni și mi-a făcut mare plăcere să îi numesc în funcții!”...

Avem, deci, așa: un politician (ministrul PNL al Justiției) propune un Procuror General. Apoi, alt politician (președintele, dat tot de PNL) numește acel Procuror General. În tot acest proces, „justiția independentă” e chemată să dea aviz, îl dă, dar cei doi politicieni micționează relaxați și chiar cu mare satisfacție pe respectivul aviz. Vizionare plăcută, în continuare, pentru toți cei care au urmărit filmul cretinoid intitulat „Iohannis – apărătorul justiției independente”!

2.IMPOSTORUL PREDOIU ȘI IMPOSTURA PNL: Să propui ca Procuror General o persoană care a semnat odiosul protocol secret SRI – Parchetul General (cel din 2009, declarat neconstituțional în integralitatea lui de către Curtea Constituțională), asta înseamnă să-ți bați joc în același timp de Constituție, de Curtea Constituțională, de lege, de adevărata Justiție și de cetățeni. Asta au făcut ministrul Justiției, distinsul Predoiu, și Președintele României, distinsul Iohannis. Asta a făcut marele partid „liberal”. Vizionare plăcută, în continuare, pentru toți cei care au urmărit filmul cretinoid intitulat „PNL – garantul independenței justiției”!

3.IMPOSTURA CSM, SECȚIA PENTRU PROCURORI: Cum să dai aviz negativ inclusiv pentru motivul că persoana propusă Procuror General a semnat protocolul secret din 2009, în condițiile în care, pe de altă parte, tot voi ați ținut-o în brațe pe KOVESI, semnatară a aceluiași protocol? Vizionare plăcută, în continuare, pentru toți cei care au urmărit filmul cretinoid intitulat „În România, procurorii sunt INDEPENDENȚI”!

P.S. Îi urmăresc cu uluire pe unii care văd o mare victorie în numirea Gabrielei Scutea. Cum să spui că, dacă n-au ieșit pasiențele pseudoprocurorilor din CSM, care voiau pe altcineva în locul Gabrielei Scutea, asta e o mare „victorie împotriva lui Coldea”? Păi, am o veste proastă: Gabriela Scutea, noul PROCUROR GENERAL al României, a semnat cot la cot cu... COLDEA oribilul protocol secret din 2009!”, scrie Liviu Pleșoianu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.