Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu s-a DEZLĂNȚUIT din cauza românilor plecați la sparanghel: Iohannis, Orban! Asta e marea voastră stare de urgență', DEZUMANIZAȚILOR!??

liviu plesoianu

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu s-a dezlănțuit după ce mii de români au primit permisiunea de a pleca la muncă în Germania, în plină stare de urgență în care România are deja un milion de  șomeri.

Citește și: SALVARE NEAȘTEPTATĂ pentru românii aflați în șomaj tehnic: COMPANIILE care preiau muncitorii trimiși acasă

"Iohannis, Orban? În timp ce amendați ca apucații zeci de mii de cetățeni, v-ați dat acordul ca zeci de mii de români să-și riște viața în condiții mizere, inumane! Românii care culeg SPARANGHEL nemțesc NU sunt protejați DELOC, în schimb germanii pentru care culeg sunt FERIȚI de ei! Românii călătoresc la grămadă, locuiesc, se spală, mănâncă la grămadă și nu ies din barăci decât pentru a munci! Ceea ce înseamnă un singur lucru, Iohannis, Orban, cinici iresponsabili și inumani: cu acordul vostru, românii din diaspora, pe care mimați voi că îi iubeați, sunt tratați ca sub-oameni!

Asta e marea voastră "stare de urgență", DEZUMANIZAȚILOR!??

P.S. O spun chiar reprezentanții sindicatelor germane: "Este de fapt carantină doar faţă de populaţia din Germania. În această aşa-numită carantină nu pare să conteze că mii de oameni au călătorit fără a păstra distanţa socială şi că sute vor lucra, mânca, dormi, se vor spăla la grămadă. Cel mai mult contează ca aceşti oameni să fie ţinuţi la distanţă de populaţia din Germania!" (Szabolcs Sepsi, Faire Mobilität)", scrie Pleșoianu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.