Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu torpilează Guvernul Orban: 'La câte au făcut deja, zeci de mii de români ar fi trebuit deja să îi salute zilnic din Piața Victoriei'

liviu plesoianu

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a precizat într-o postare pe Facebook că va vota moțiunea pentru demiterea Guvernului Orban, subliniind că „la câte au făcut deja, zeci de mii de români ar fi trebuit deja să îi salute zilnic din Piața Victoriei”.

Alertă METEO de VREME REA - Ninsori și viscol în aproape toată țara! Cum va fi vremea în Capitală

„GuWernerul Orban este un guvern cu ministere simbiotice. ...La Sănătate, e mai mult despre Justiție (grup organizat). ...La Muncă, e mai mult despre Sănătate (specialitatea Psiho-Pupu, cu lift fără butoane). ...La Educație, e mai mult despre Justiție (distinsa cred că visează cum o să spargă ea dimineață ușile claselor cu mascații și o să aresteze profesorii). ...La Justiție, e mai mult despre Apărare (apălați justiția de oldonanțele seculistoide ale ilustlului autol de coduli neconstituționale). ...La Finanțe, e mai mult despre Sănătate (tot specialitatea Psiho-Pupu, dar la Secția Specială "Periculoși"), și despre Justiție (cui servește îndatorarea României cu viteză superluminică). La Energie, e mai mult despre Externe (ce parteneri externi mai servim la cantina din subsolul Mării Negre). La Transporturi, e mai mult despre Mediu (drumuri forestiere în loc de autostrăzi). La Interne, e mai mult despre Sănătate (cu privatizarea SMURD, orice urmaș al lui Băsescu e dator). La Apărare, e mai mult despre Economie (economia altora, cu 2% din economia noastră). La Externe, e mai mult despre Interne (orice e din sursă externă trebuie să înlocuiască orice e din sursă internă)”, a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

„Voi vota mâine pentru plecarea miniștrilor simbiotici, conduși de anexa Bizarului din Deal. Deși poate era mai bine pentru mulți să aibă timp să îi cunoască mai bine... În mod normal, la câte au făcut deja, zeci de mii de români ar fi trebuit deja să îi salute zilnic din Piața Victoriei...”, este mesajul deputatului pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.