Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pop, DEZLĂNȚUIT la adresa Laurei Codruța Kovesi: 'Ce dosare a avut? Câțiva firfirei și multă imagine publică'

liviu pop

Senatorul PSD Liviu Pop a afirmat, joi, la RFI, că România are „câțiva firfirei și multă imagine publică”, iar fosta șefă DNA Laura Codruța Kovesi nu are rezultate vizibile în lupta anticorupție.

„Eu nu am văzut dosare senzaționale pe care le-a instrumentat doamna în România. Am văzut în alte țări dosare foarte-foarte mari, de sute de milioane de euro, recuperate pentru statul român. Care este cel mai mare dosar pe care l-a avut în România? Câțiva firfirei și multă imagine publică, pentru că suna bine dacă era târât un parlamentar sau un om politic în fața instituției”, a declarat Liviu Pop, la RFI.

Citește și: Victor Ponta a EXPLODAT la adresa PSD, după ce impozitarea pensiilor speciale a trecut de Senat: Trădătorii voștri sunt Dăncilă, Teodorovici și Fifor

Senatorul PSD a adăugat că Laura Codruța Kovesi „are o situație incertă din punct de vedere juridic, suspiciunile există foarte multe”, iar acesta este motivul pentru care nu o susține pentru Parchetul UE.

„Managementul instituției pe care doamna a condus-o a fost unul defectuos în cazul multor entități județene. În ceea ce privește Parchetul European, să așteptăm finalul””, a mai spus Pop.

Întrebat dacă are suspiciuni și la adresa Rovanei Plumb, propusă de PSD pentru postul de comisar european, senatorul PSD a răspuns: „Nu știu ce suspiciuni planează, am văzut ceva informații în spațiul public. Am văzut în schimb și poziția celor de la USR vizavi de susținerea altui comisar european care are mult mai multe probleme în interiorul țării (...). Fiecare încearcă să-și promoveze oamenii. Eu sper să avem oamenii cei mai buni și oameni care să facă bine României”.

Printre dosarele de corupție instrumentate de DNA se numără și cele ale foștilor grei ai PSD, Adrian Năstase și Liviu Dragnea, acesta din urmă fiind în prezent încarcerat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.