Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pop și Traian Băsescu, schimb de replici: 'Poate așa deveneați mai credibil în rândul Opoziției' / 'Voi nu vă dați seama cum vă vedeți din afară'

liviu pop

Fostul președinte a avut un schimb de replici cu senatorul PSD Liviu Pop, după ce a afirmat, ironic, că PSD nu are pe cineva mai bună ca Viorica Dăncilă pentru șefia Guvernului.

„Așa cum e doamna Dăncilă, arătați-mi unul mai bun decât dânsa în PSD”, a afirmat Băsescu, conform Mediafax.

Zona Germaniei care a ajuns MAI RĂU decât România: Populaţia a ajuns la cel mai scăzut nivel după 1905

În replică, Liviu Pop i-a spus senatorului PMP că trebuie să vină premier al opoziție că poate astfel ar fi fost mai credibil în rândul partidelor.

„Trebuia să vină alianța asta a austerității PNL-USR-PMP să vină cu dumneavoastră premier, că vă pricepeți la toate, să spună „da, domnule dacă noi dăm jos Guvernul Dăncilă, vine domnul președinte Traian Băsescu ca premier al României. Poate așa deveneați mai credibil în rândul Opoziției”, a spus Pop.

În schimb, Traian Băsescu a continuat ușor ironic, precizând că PSD nu are pe cineva mai bună ca Viorica Dăncilă pentru șefia Guvernului.

„Ți-am spus eu că vreau să vin? Eu sunt europarlamentar. Deocamdată am altă treabă. Nu cred că aveți pe cineva mai bun decât doamna Dăncilă, așa cum e doamna Dăncilă. Voi nu vă dați seama cum vă vedeți din afară. Voi vă credeți deștepți când sunteți acolo, între voi, și mergeți cu programul lui Daddy care a nenorocit țara, fără să înțelegeți ce faceți. Nu sunteți niște oameni neapărat vinovați pentru că, dacă nu înțelegeți, asta e, atât puteți face pentru țara asta”, a conchis Băsescu.

Moţiunea de cenzură depusă de partidele de opoziţie a fost citită, în plenul reunit de miercuri, iar dezbaterea și votul acesteia va fi dat marțea viitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.