Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pop, REACȚIE la scrisoarea Vioricăi Dăncilă către conducerea CE: A tras un semnal de ALARMĂ. Cu ce a greșit doamna premier?

liviu pop

Senatorul PSD Liviu Pop consideră normal demersul prin care Viorica Dăncilă a informat conducerea Comisiei Europene despre protestele din România, premierul acuzându-l pe Klaus Iohannis că a făcut apel la continuarea protestelor. Documentul ar fi fost transmis în limba română, iar în el se menționa că protestul 10 august a fost o încercare de înlăturare pe cale violentă a Guvernului.

"E absolut normal, în condițiile în care unii actori politici încearcă dărâmarea Guvernului prin forță. Cei de la USR strâng semnături pentru inițiativa cetățenească fără penali în funcții publice. Domnul președinte USR să ne zică dacă printre persoanele care au lovit femeia jandarm sunt semnatari ai inițiativei. Dacă sunt e o dovadă în plus că acel miting a fost compromis de implicarea partidelor politice în frunte cu președintele României, care e în campanie", a spus Liviu Pop la Digi24.

Întrebat de ce Viorica Dăncilă nu s-a adresat mai întâi cetățenilor, ci instituțiilor europene, Pop a răspuns:" Guvernul asteapta finalizarea anchetei pe care institutiile statului au demarat-o. În momentul când va avea toate datele, sigur ca se va adresa. A facut o informare pentru a afla si Comisia Europeana...A tras un semnal de alarma. Cu ce a gresit doamna Dancila?".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.