Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Logica lui Ciolacu, după prăbușirea dronei lângă Brăila: 'Nu a explodat, deci nu putea să producă daune dacă ar fi căzut în altă zonă' (video)

Inquam Photos / George Calin
ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a apreciat, vineri, într-o conferință de presă la Timișoara, că resturile de dronă care au căzut joi seara pe un teren agricol din Insula Mare a Brăilei nu ar fi produs daune „chiar dacă ar fi căzut în altă zonă” pentru că nu a existat explozie la ciocnirea cu solul.

„Momentan nu avem victime si nu sunt astfel de probleme. Speram, repet, sa fie cat mai mici, sau sa evitam cat mai mult asemenea evenimente”, a declarat premierul.

„Daca ne uităm la crater, nu a avut explozie. De aceea, nu putea să producă daune chiar dacă ar fi căzut în altă zonă”, a adăugat Ciolacu.

Chestionat dacă verificările făcute până acum indică ce provenienţă are această dronă şi dacă ar fi una rusească, premierul a răspuns: „Haideţi să aşteptăm ancheta”.

Ministerul Apărării Naționale a confirmat, vineri, că în seara zilei precedente în Insula Mare a Brăilei au fost găsite fragmente de la o 'posibilă dronă'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.