Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Loteria Română a obținut certificarea European Lotteries privind jocurile responsabile

Inquam Photos / Octav Ganea
loto numere noroc loterie

Loteria Română a obținut certificarea alinierii la standardele Jocului Responsabil din partea European Lotteries. Piața jocurilor de noroc din România este în prezent una tot mai dinamică și a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare susținută. Pentru Loteria Română, mesajul de joc responsabil sau de comportament responsabil față de jocurile de noroc este poate, mai mult ca oricând, în centrul strategiei de comunicare a companiei.

“Ca rezultat al unui proiect complex implementat cu succes de către echipa Loteriei Române, prin certificare demonstrăm angajamentul ferm pe care îl avem în vederea asigurării unor standarde de înaltă siguranță și securitate pentru jucători. Este totodată și o confirmare a eficienței strategiei pe care compania a adoptat-o pentru promovarea jocului sănătos și prevenirea fenomenului de dependență de joc.

Jocul responsabil este un pilon al sistemului de management, iar obținerea certificării ne motivează și mai mult să ne perfecționăm acțiunile de prevenire și combatere a dependenței de jocuri de noroc, ca parte a unui proces continuu”, a declarat Ionuț-Valeriu Andrei, Director General C.N. “Loteria Română” S.A.

Loteria Română a avut constant suportul colaboratorului DigitalRG.com, în vederea realizării pașilor necesari pentru obținerea certificării cât și educarea angajaților privind importanța de a realiza anumite demersuri astfel încât jocurile noastre să rămână doar o distracție, nu o dependență.

De asemenea, alături de Asociația Joc Responsabil, Loteria Română a implementat un proiect prin care jucătorii noștri cât și familiile lor, pot accesa o linie de telefon gratuită de tip TEL-VERDE, 0800.800.099, prin intermediul căreia persoanele cu potențiale probleme de joc se pot programa la unul dintre cabinetele de psihoterapie pentru cinci ședințe gratuite de evaluare și consiliere psihologică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.