Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Loteria Română lansează un nou loz randalinat: ALBINUȚA NOROCOASĂ

loteria romana

”ALBINUȚA NOROCOASĂ” este noul produs cu care LOTERIA ROMANA continua traditia lozului randalinat. Inca din prima luna a anului jucatorii increzatori in sansa lor sunt la fel de aproape de posibilitatea unui castig alegand un loz special cu un design deosebit de atractiv.

Pentru aceasta noua serie de loz Loteria Romana a pus la bataie 340.053 de castiguri in valoare totala de 1.800.000 de lei.

Citește și: Eveniment de lansare a proiectului 'Creșterea capacității instituționale a Curții de Conturi a României și a capacității de a interacționa cu mediul extern'

Cu numai 3 lei, pretul unui loz ”ALBINUȚA NOROCOASĂ”, jucatorii care se simt inspirati sa-si incerce norocul pot castiga premii in valoare de 3 lei, 15 lei, 30 de lei, 50 de lei, 300 de lei, 3.000 de lei. Cele mai mari premii care pot fi castigate cu acest nou loz randalinat sunt in valoare de 30.000 de lei fiecare.

Produsele Loteriei Romane aduc jucatorilor bucuria de a-si incerca norocul in fiecare zi, pentru castigarea unor premii deosebite in bani, indiferent care dintre produsele loteristice reprezinta jocul lor preferat.

face01- ALBINUTA NOROCOASA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.