Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Loteria Română lansează un nou loz randalinat 'LOZ POȘTA ROMÂNĂ'

un loz loteria romana

Cele mai mari premii care pot fi câștigate sunt în valoare de 50.000 de lei fiecare. "LOZ POȘTA ROMÂNĂ" este noul produs de tip loz randalinat pe care Loteria Română îl lansează doar prin intermediul oficiilor poștale.

Comercializarea produsului loteristic "LOZ POȘTA ROMÂNĂ" se face exclusiv prin rețeaua Poștei Române în baza unui parteneriat încheiat în acest sens între C.N. Loteria Română S.A. și C.N. Poșta Română S.A. .

Pentru jucătorii care aleg să-și încerce norocul cumpărând un "LOZ POȘTA ROMÂNĂ" în oricare dintre oficiile poștale - atunci când trimit o scrisoare sau un colet unei persoane dragi sau chiar de la poștașii care le aduc corespondența acasă - Loteria Română pune la bătaie 347.230 de câştiguri în valoare totală de 3.000.000 de lei.

Citește și: După cazul Baranga, jurnalista Ioana Ene Dogioiu îl dă în vileag pe șeful Grupului de Comunicare Strategică: ‘Este o persoană fără diplomă de licență’ .

Preţul unui "LOZ POȘTA ROMÂNĂ" este de 5 lei, iar premiile puse în joc sunt în valoare de 5 lei, 10 lei, 20 lei, 50 lei, 1.000 lei, 10.000 lei. Cele mai mari premii care pot fi câștigate sunt în valoare de 50.000 de lei fiecare.

Produsele Loteriei Române aduc jucătorilor bucuria de a-şi încerca norocul în fiecare zi precum şi satisfacţia câştigării unor premii deosebite în bani, oricare ar fi jocul pe care îl preferă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.