Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Loteria Română şi Autoritatea pentru Digitalizarea României cooperează pentru implementarea online a jocurilor loto

loto

Compania Naţională "Loteria Română" S.A. şi Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) colaborează pentru implementarea, în cel mai scurt timp posibil, a jocurilor loto online, potrivit unui comunicat remis luni de "Loteria Română".

Compania consideră ca fiind imperios necesară urgentarea implementării jocurilor loto online, în contextul actualei crize provocată de epidemia de Covid-19, transmite Mediafax.ro.

Directorul general al "Loteriei Române", Sebastian-Iacob Moga, a explicat că proiectul de implementare online a jocurilor loto făcea parte din strategia companiei încă dinainte de debutul crizei coronavirusului.

Citește și: Ministrul Sănătății avansează un nou scenariu pentru tratarea pacienților COVID-19

"Implementarea jocurilor loto online a fost încă de când am preluat mandatul de director general, la începutul lunii ianuarie a acestui an, unul dintre cele mai importante obiective ale managementului actual al companiei. Avem convingerea că introducerea acestei modalităţi de participare la jocurile loto este o facilitate aşteptată de mulţi ani de toţi jucătorii noştri (...). Am decis urgentarea demersurilor de implementare a jocurilor loto online, începute de managementul companiei încă dinaintea declanşării acestei situaţii de criză. Aşa cum am convenit cu reprezentanţii Autorităţii pentru Digitalizarea României, cărora doresc să le

mulţumesc şi pe această cale pentru deschiderea de care au dat dovadă încă de la început, vom implementa aceasta noua modalitate de joc, etapizat, în cel mai scurt timp posibil", a declarat directorul general al Loteriei Române.

Citește și: VIDEO Cum să îţi faci acasă o mască de protecţie împotriva COVID-19

Pe de altă parte, preşedintele preşedintele Autorităţii pentru Digitalizarea României, Sabin Sărmaş, afirmcă că implementarea online a jocurilor loto reprezintă un proiect important pentru ADR.

"Colaborarea pe care o avem cu 'C.N. Loteria Română' S.A. pentru implementarea etapizată a jocurilor loto online reprezintă un proiect important, având în vedere faptul că este vorba despre una dintre cele mai vechi instituţii româneşti, al cărei principal obiectiv este acela de a contribui la finanţarea obiectivelor de interes naţional. Suntem onoraţi că ne aducem contribuţia la

implementarea unui proiect aşteptat de mulţi români, de a cărui reuşită depinde, în bună măsură, redresarea uneia dintre cele mai importante companii naţionale, după această criză pe care o traversează întreaga economie românească. Împreună cu întreaga echipă de specialişti şi colaboratori ai Autorităţii pentru Digitalizarea României, avem convingerea că acest proiect va fi încă o reuşită", a comentat Sabin Sărmaş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.