Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lothar Matthäus l-a atacat dur pe James Rodriguez: 'Joacă de parcă nu ar face parte din echipă'

comutricolor.com
lothar matthaus james rodriguez

Legenda fotbalului din Germania, dar și a clubului Bayern Munchen, Lothar Matthäus, l-a atacat dur pe columbianul James Rodriguez, după noul eșec suferit de campioana din Bundesliga, 0-3, în fața echipei Borussia Mönchengaldbach, scrie Mediafax.

"James se simte jignit când nu e titular. Apoi, ajunge titular și joacă de parcă nu ar face parte din echipă", a declarat fostul jucător, Lothar Matthäus, potrivit Sky Sports.

Matthäus s-a legat de mijlocașul de 27 de ani pentru că acesta s-ar fi plâns de antrenorul lui Bayern, croatul Niko Kovac, și mai ales de faptul că este pus pe banca de rezerve.

Citește și: Monica Niculescu s-a calificat în optimile turneului de la Hong Kong

"Jucătorii trebuie să coboare de pe scenă și să își asume faptul că trebuie să se pună la dispoziția clubului. Bayern este o echipă de clasă mondială, iar fotbaliștii ar trebui să fie mai mult decât mulțumiți că joacă pentru o astfel de formație", a mai declarat Lothar Matthäus, care i-a luat apărarea tehnicianului Kovac și a dat vina pe conducerea bavareză pentru situața în care se află clubul:

"Antrenorul se gândeștre numai la fotbal toată ziua, se identifică complet cu acst club, însă plătește factura venită în urma faptului că echipa nu s-a întărit suficient în această vară. Este o greșeală pe care trebuie să și-o asume cei din conducere".

Bayern nu a mai câștigat de 4 meciuri în toate competițiile. În Bundesliga a înregistrat două eșecuri și o remiză, în timp ce în runda a doua din faza grupelor din Champiosn League, Bayern a remizat cu Ajax, 1-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.