Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Louis Munteanu (Farul Constanţa) - Nu avem presiune, vrem să ne bucurăm de acest play-off

Facebook
fc farul constanta

Atacantul echipei Farul Constanţa, Louis Munteanu, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că pentru formaţia sa nu există o presiune în play-off-ul Ligii I, şi că îşi doreşte o evoluţie bună în partida cu Rapid, de vineri, de pe stadionul Giuleşti.

"Începe un nou campionat, suntem fericiţi că am ajuns în play-off. Vrem să câştigăm meci de meci aici în play-off, mergem doar cu gândul la victorie. Nu avem presiune, vrem să ne bucurăm de acest play-off şi să scoatem rezultate cât mai bune. Cu Rapid va fi un meci greu, au arătat ca o echipă bună, dar, aşa cum am mai spus, vrem să ne bucurăm de acest play-off şi să facem un meci bun. Vrem să ne plasăm cât mai sus, să fim acolo pe un loc de cupe europene. Rapid a făcut un meci bun cu FCSB, dar meciurile nu se aseamănă, cu siguranţă vom fi montaţi şi vom face un meci bun", a afirmat Munteanu.

Jucătorul Dina Grameni se aşteaptă la o partidă dificilă cu Rapid, după ce giuleştenii au învins FCSB cu 4-0 în ultima etapă a sezonului regulat.

"Cu Rapid nu are cum să fie decât un meci foarte greu, pentru că jucăm împotriva echipei de pe locul doi, poate echipa cea mai în formă din prima ligă. Dar noi suntem pregătiţi şi motivaţi să dăm totul pe teren să luăm cele trei puncte. Eu sunt sigur că vom obţine rezultate mai bune în play-off, pentru că şi în sezonul regulat am demonstrat că împotriva echipelor mai bune ştim să jucăm mai bine, pentru că şi ele ies la joc. Eu zic că suntem pregătiţi să luăm cât mai multe puncte", a declarat Grameni.

Echipa de fotbal Farul Constanţa va întâlni, vineri, de la ora 20:30, pe stadionul Giuleşti, formaţia Rapid, în prima etapă a play-off-ului Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.