Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Louis van Gaal revine la Ajax în rolul de consilier

telekomsport.ro
Louis van Gaal

Louis van Gaal, fostul selecţioner al naţionalei de fotbal a Ţărilor de Jos, va reveni la Ajax în rolul de consilier, a anunţat clubul din Amsterdam, care traversează cel mai slab start de sezon din ultimele decenii, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Van Gaal, 72 ani, care a anunţat anul trecut că suferă de cancer la prostată, îşi va oferi sfaturile în materie de fotbal.

''Îmi place să ajut Ajax. Viaţa mea se derulează în mare parte în Portugalia şi asta se va combina bine cu rolul de consilier extern'', a spus van Gaal, care s-a despărţit de naţionala olandeză la finele CM 2022, într-un comunicat al ''lăncierilor''.

Ajax ocupă locul cinci în liga olandeză şi traversează una dintre cele mai grave crize din istoria sa, care a dus şi la demiterea conducătorilor săi.

Săptămâna trecută, Feyenoord a învins-o pe Ajax cu 4-0, într-un meci care s-a încheiat fără spectatori, din cauza materialelor pirotehnice aruncate de fanii ''lăncierilor''.

Duminica trecută, clubul olandez l-a concediat pe directorul de fotbal Sven Mislintat, iar miercuri a anunţat despărţirea de preşedintele Consiliului de supraveghere Pier Eringa.

''Louis van Gaal este cunoscut ca unul dintre antrenorii cei mai titraţi din toate timpurile, cu peste 20 de trofee naţionale şi internaţionale. Cu Ajax, el a cucerit Liga Campionilor în 1995'', se mai arată în comunicatul lui Ajax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.