Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Louis Vuitton şi-a prezentat colecţia primăvară-vară dedicată bărbaţilor, în fața unui public care nu a purtat măști

Marca Louis Vuitton şi-a prezentat, joi, colecţia primăvară-vară dedicată bărbaţilor în faţa unui public care nu a purtat măşti de protecţie, în docurile din Shanghai, potrivit news.ro.

Manechinele au purtat mai întâi costume bej şi negru, într-un show care a durat peste jumătate de oră, mai mult decât o prezentare clasică.

De altfel, casa Dior şi-a prezentat colecţia în piaţa centrală din Lecce, în sudul Italiei, cu o punere în scenă grandioasă, dar fără public.

Prezentarea Louis Vuitton a fost difuzată în direct din Shanghai pe reţelele de socializarea ale casei de lux franceze.

Costumele, în culori tari, au avut croieli exagerate, pălării fanteziste, cu motive din abundenţă. Personaje de desen animat au fost imprimate pe veste sau gonflabile, agăţate de spatele starului Kris Wu, fost membru al formaţiei K-pop EXO.

Citește și: Marcel Vela avertizează: Suntem cu ochii pe voi!

Moda masculină Louis Vuitton va fi de acum reciclabilă şi itinerantă, a anunţat în iulie Virgil Abloh, directorul artistic.

Acest show "este poate cel mai mare salt pe care l-am făcut pentru a ajunge la un nou mod de a funcţiona", a declarat Virgil Abloh pentru WWD. "Prezentările mele vor ajunge peste tot în lume" şi "vor fi şi lucruri noi şi lucruri pe care le-aţi mai văzut".

Această primă colecţie post-Covid a americanului, unul dintre designerii cei mai creativi ai momentului, era aşteptată la Paris în 10 iulie, în cadrul Săptămânii prêt-à-porter dedicată bărbaţilor. Prezentarea sa online s-a rezumat la un scrutmetraj difuzat la Asnières, în apropiere de Paris, în casa familiei Louis Vuitton.

"Suntem într-o nouă eră" după pandemia care a "oprit brutal lumea", a subliniat Virgil Abloh, explicând că, în loc să cedeze "panicii", a decis să caute o nouă cale pentru modă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.