Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legendarul sportiv Hakan Șukur, fost coleg cu Hagi, trăiește un coșmar și îl spulberă pe Erdogan într-un interviu în presa occidentală

Ziarul Financiar
hakan sukur hagi

Hakan Șukur (48 de ani), unul din cei mai cunoscuți sportivi din Turcia, a oferit un interviu în presa din Germania, în care a vorbit despre situația în care se află de cinci ani, de când a fost nevoit să plece din Turcia din cauza regimului impus de Recep Erdogan. Fostul atacant de fotbal a fost considerat trădător, i-a fost luată toată averea și s-a refugiat în SUA, unde își câștigă traiul având job-uri obișnuite. Hakan Șukur lucrează într-o cafenea, iar în timpul liber devine șofer de Uber.

”Erdogan mi-a luat totul. Mi-a luat dreptul la libertate, nu m-a lăsat să mă exprim, nu mi-a dat dreptul să muncesc. Am câteva apartamente în Turcia, dar nu pot să le închiriez. Toți chiriașii care au încercat să stea acolo s-au trezit cu amenințări. Și eu am fost păzit pentru o perioadă după ce m-am mutat aici, am avut sprijinul autorităților. Am ajuns la fundul sacului, trebuie să muncesc în fiecare zi. Eu iubesc Turcia, dar sunt inamicul politicii eronate” , a spus Hakan Șukur în Bild.

Hakan Șukur este cel mai bun marcator din istoria naționalei de fotbal a Turciei. Hakan Șukur a avut o carieră importantă, a jucat inclusiv alături de Gheorghe Hagi la clubul Galatasaray și și-a pus amprenta în fotbalul european, evoluând la echipe cu nume, precum Bursaspor, Galatasaray, Torino, Inter, Parma sau Blackburn. A câștigat 17 trofee, iar cele mai importante sunt Cupa Italiei cu Parma (2002) și Cupa UEFA cu Galatasaray (2000).

Vezi si: Traian Băsescu bate cu pumnul în masă la Bruxelles: Asta este inacceptabil pentru România / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.