Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură CUMPLITĂ pentru legendarul fotbalist Pele: Fiul său, condamnat la ani grei de închisoare

adevarul.ro
pele fotbal

Fiul legendarului fotbalist brazilian Pele, Edison "Edinho" Chobli do Nascimento, a fost condamnat în apel la 12 ani și 10 luni de închisoare pentru spălare de bani, au anunțat avocații săi, citați de AFP, notează agerpres.ro.

Vineri seara, Pele junior s-a predat autorităților, la comisariatul din orașul Santos, pentru a începe efectuarea pedepsei.

EXPLOZIV: Ce a OMIS să spună Kovesi la Bilanţul DNA

Edinho (46 ani) fusese condamnat, la finele lunii mai 2014, de un tribunal de primă instanță din Santos, la 33 de ani de închisoare pentru spălare de bani provenind din traficul de droguri. Fiul lui Pele a făcut apel la condamnare, iar justiția i-a confirmat vinovăția, dar i-a redus pedeapsa la mai puțin de jumătate.

SOV, acuzaţii GRAVE la adresa SRI. Prima REACŢIE după condamnarea în dosarul FNI

Contactat de AFP pe această temă, tribunalul statului Sao Paulo a afirmat că procedura nu a fost publică și că nu poate furniza nicio informație.

"Frustarea mea este mare, pentru că sunt acuzat de spălare de bani, în timp ce eu nu am făcut niciodată așa ceva", a declarat Edinho reporterilor prezenți vineri în fața comisariatului din Santos.

Ceva mai devreme, avocatul lui Edinho, Eugenio Malavasi, a anunțat că a depus imediat un nou recurs, pentru a încerca să evite detenția clientului său.

Edinho a negat mereu acuzațiile afirmând că singura sa legătură cu traficanții a fost în calitate de consumator de droguri. El a fost condamnat pe baza înregistrărilor telefonice, fiind arestat pentru prima oară în 2005, în cursul unei operațiuni a poliției împotriva unei importante rețele de traficanți de droguri.

Tatăl său, Edson Arantes do Nascimento, alian "Pele", în vârstă de 76 ani, a avut în total șapte copii. Considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, Pele a fost triplu campion mondial cu selecționata Braziliei, în 1958, 1962 și 1970.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.