Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de baros în IPJ Timiș - Curtea de Apel Timișoara clasează definitiv plângerea polițistului Valer Kovacs pentru demitere abuzivă

Pressalert.ro
Valer Kovacs

Un scandal care durează deja de multă vreme în IPJ Timiș se încheie în mod complet neașteptat! Judecătorii de la Curtea de Apel Timișoara au clasat plângerea depusă, la DNA, de sindicalistul Valer Kovaks prin care acesta acuza că a fost demis ilegal și că șeful IPJ Timiș, Alin Petecel, se face vinovat de abuz în serviciu  și instigare la fals intelectual.

Povestea e una clasică: în calitate de sindicalist Valer Kovacs a semnalat public mai multe probleme din IPJ. A fost prins la rândul său cu mai multe nereguli și a sfârșit prin a fi demis după ce a intrat cu o armă în sediul IPJ Timiș. Scandalul a ajuns la vârful Poliției Române, iar Kovacs a fost repus în funcție și ulterior s-a mutat la Biroul Autostrăzi.

Conflictul nu s-a încheiat, asta pentru că Valer Kovacs a depus plângere la DNA pe numele șefului IPJ Timiș, Alin Petecel, pe care îl acuza de abuz în serviciu  și instigare la fals intelectual.  Dosarul a ajuns la Judecătoria Timiș, iar astăzi, judecătorii l-au desființat complet, respingând cu sentință definitivă reclamațiile lui Kovacs.

În paralel, războiul s-a dat și în presă. Sindicalistul Kovacs a popularizat în media imagini cu șeful IPJ Timiș care mergea la casa de vacanță cu mașina de serviciu, un Audi A4 de 20 de ani. Recent, Kovacs a devenit și țința fostului premier Adrian Năstase, care îl acuza că face propagandă pentru a acoperi scandalul violului din AUR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.