Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ de națională a ministrului Finanțelor

Loredana Constantin

Dacă nu îi prea ies lucrurile așa cum ar vrea la minister, "Ministrul Casanova" are mai mult noroc la femei. Scapat de stresul codului fiscal, ramas blocat undeva intre Parlament si Cotroceni, Eugen Teodorovici a renuntat la orice cod vestimentar, si-a luat slipul si a plecat pe litoral.

Cea mai nouă cucerire a sa este de națională.

Se pare că acum s-a cuplat cu Loredana Amalia Constantin, fosta iubită a portarului de la "Nationala", Bogdan Lobonț. Cei doi au mers la mare și au petrecut un week-end romantic după cum a relatat presa tabloidă.

Weekend-ul trecut, membrul Guvernului Romaniei s-a cinstit cu prietenii (printre care mai multi afaceristi) la Mamaia, pe plaja, la un pahar de vin si multa voie buna.

Loredana Constantin a lucrat, timp de cateva luni, la revista lui Cristi Chivu, "Expert Traveler". Ea a ocupat la publicatia condusa de Diana, sora capitanului nationalei Romaniei, functia de director de marketing. Colaborarea dintre ei s-a incheiat insa in primavara. Inainte de a ajunge la "Expert Traveler", Loredana a lucrat la agentia de turism detinuta de patronul Rapidului, George Copos.

Toto presa tabloidă mai relatează că Loredana Constantin l-a consolat o vreme și pe fostul sot al Mihaelei Rădulescu. Elan Schwartzenberg şi Loredana Constantin au fost se pare, cel puțin o vreme, un cuplu după divorţul de Mihaela Rădulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.