Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru: Apropiaţi ai Stelei Popescu, audiaţi în SECRET de procurori. Parchetul ţine DESCHIS dosarul de moarte suspectă

www.observator.tv
Stela Popescu

Noi audieri în cazul morţii actriţei Stela Popescu! Mai multe persoane apropiate actriţei au ajuns în faţa procurorilor în ultimele zile pentru a da detalii despre ultimele clipe din viaţa artistei, scris cancan.ro.

Surse au declarat pentru CanCan că dosarul de moarte suspectă constituit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţiştii de la Omoruri nu a fost închis nici la o săptămână de la moartea actriţei. Asta deşi medicii de la IML au spus că actriţa a decedat din cauza unui atac cerebral.

Pe de altă parte, criminaliştii au făcut, joia trecută, cercetarea la faţa locului şi au ridicat o serie de probe. Au putut exclude, astfel, o posibilă tâlhărie sau un furt, constatând că nu există urme de intrare prin efracţie în casa artistei şi nici de răvăşire.

Citeşte şi: Lider de la Bruxelles, reacţie de ULTIM MOMENT în scandalul INTERCEPTĂRII ministrului Carmen Dan: 'Cred că e un avertisment...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.