Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru: Dragnea, discuție incendiară cu Crin Antonescu?

dragnea an

PSD-ul a aruncat pe piața, în ultima zi de campanie electorală, o informație incendiară. Liviu Dragnea ar fi discutat "in mod repetat" la telefon cu fostul lider PNL Crin Antonescu iar Antonescu i-ar fi spus lui Dragnea ca vrea sa-si retraga "cuvintele neplacute" la adresa lui Victor Ponta.

"In ultimele zeci de ore s-a vehiculat o informatie mincinoasa. S-a afirmat ca dl Antonescu nu are cuvinte de lauda la adresa dlui Ponta. Acest lucru este fals. Dl Iohannis nu a avut posibilitatea sa stea de vorba cu dl Antonescu, sa primeaca un feedback de la domnia sa in campania sa, dl Antonescu n-a mers la niciun miting ACL, dar dl presedinte executiv Dragnea a discutat, a vorbit la telefon cu dl Crin Antonescu si l-a rugat sa transmita presei ca informatiile aparute recent in mass-media sunt false, sunt inventii. Le-a lansat propaganda dlui Iohannis", a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea.

Intrebat ce i-a comunicat dl Dragnea despre conversatile cu Antonescu, Gabriela Firea a precizat:

"Eu am inteles de la dl Dragnea ca a discutat chiar in mod repetat cu dl Antonescu ca tot ce a aparut in presa nu este real. Dl Antonescu asteapta sa fie contactat de catre presa".

Intrebata ce anume din ce-a aparut in presa este fals, Gabi Firea a spus ca este vorba de "cuvintele neplacute care se refera la activitatea si prestatia dlui Ponta".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.