Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru! Felix Bănilă, străin de amenda DIICOT pentru mama Luizei Melencu. Cine a semnat documentele

Inquam Photos - George Călin
Inquam Felix Bănilă

Felix Bănilă a demisionat din funcţia de procuror-şef al DIICOT, după ce preşedintele Iohannis i-a reproşat felul în care se desfăşoară ancheta în cazul Caracal şi felul în care a fost tratată familia Melencu, mama şi bunicul una dintre fetele dispărute. Faptul care a revoltat opinia publică a fost aplicarea unei amenzi de 5000 de lei Monicăi Melencu, pe motiv că nu s-a prezentat la prelevarea de ADN.

Documentele arată că Felix Bănilă era străin de amendarea familiei Melencu. Deşi pe adresa prin care amenda a fost comunicată Monicăi Melencu apare numele lui Felix Bănilă, semnătura este a Oanei Hăineală, procuror-şef adjunct. Documentul a fost publicat de luju.ro, iar Antena 3 a descoprit faptul că semnătura nu îi aparţine lui Bănilă. Ordonanţa propriu-zisă a fost semnată de procurorii de caz: Oana Hăineală, Alina Alba şi George Lucian Pătuleanu.

De altfel, ultimul act al lui Felix Bănilă în calitate de şef al DIICOT a fost transmiterea către CSM a solicitării de revocare a delegătii Oanei Hăineală în funcţia de procuror-şef adjunct.  Noul procuror-şef interimar, Giorgiana Hosu, a retras însă cererea a doua zi.

content-image

Un alt document pe care apare semnătura Oanei Hăineală, identică celei care apare mai sus alături de numele lui Felix Bănilă:

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.