Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ DE TEATRU Fiica lui Michael Jackson: 'A fost UCIS'

infomusic.ro
michael jackson

O nouă ipoteză bombă și acuzații devastatoare despre moartea celebrului artist, Michael Jackson. Starul a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de propofol, un anestezic puternic, pe care starul american îl utiliza ca somnifer. Acum, una dintre fiicele lui Michael lansează o serie de acuzații extrem de dure.

Citește și: Război total între Klaus Iohannis și PSD: 'Grațierea nu e pentru politicieni' / VIDEO

Paris Jackson este convinsă că tatăl ei, megastarul american Michael Jackson, ”a fost ucis”, adevărul fiind ”evident pentru întreaga familie” şi pentru toţi prietenii artistului, a declarat tânăra într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, informează mirror.co.uk, citat de news.ro. ”Este evident. Toate lucrurile indică acest lucru. Se pare că este o întreagă teorie a conspiraţiei şi sună a minciună, dar toţi fanii adevăraţi şi toţi membrii familiei ştiu asta. A fost o înscenare. A fost o miciună”, a spus Paris Jackson.

Vezi și: Iohannis: 'România nu va primi nicio AMENDĂ de la CEDO. S-au făcut calcule pe colțul mesei' / VIDEO

Întrebată cine ar fi dorit ca Michael Jackson să moară, tânăra a spus că ”foarte multe persoane” au avut probleme cu el. ”Sigur că vreau dreptate, dar este un joc de şah. Şi încerc să joc corect. Doar atât pot spune deocamdată. La un moment dat, a spus (Michael Jackson, n.r.): «Mă vor ucide într-o zi»”, a mai declarat Paris Jackson, amintind de afirmaţii similare făcute de Lisa Marie Presley, a doua soţie a megastarului, într-un interviu acordat realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.