Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru! Fugarul Ioan Bene, condamnat în dosarul lui Uioreanu, legături cu George Maior

George Maior

Omul de afaceri Ioan Bene este dat în urmărire de IPJ Cluj, după ce, miercuri, Curtea de Apel Cluj l-a condamnat la închisoare cu executare în dosarul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj Horea Uioreanu şi trebuia să fie depus la Penitenciarul Gherla. 

Ioan Bene este rezident în Suedia de mulți ani, însă pistele polițiștilor nu duc neapărat spre țara nordică, ci mai degrabă spre state africane precum Tanzania, unde clujeanul s-ar putea afla la Safari, potrivit national.ro. Adevărata surpriză este însă alta. Potrivit sursei citate, nașii copiilor lui Ioan Bene sunt George Maios, fostul șef SRI, actual ambasador al României în SUA, și fostul ministru de Interne Ioan Rus.

Vezi și: Sfatul psihoterapeutului: Cum îți dai seama că suferi de tot mai des întâlnitul Sindrom Burnout și cum te tratezi

Ioan Bene conduce mai multe firme care au derulat proiecte cu Consiliul Judeţean Cluj, printre care cel de construire a noii piste de 3.500 de metri a Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj. Acesta are în derulare şi proiecte imobiliare, dar este şi cumpărătorul fostului hotel „Continental” din centrul municipiului Cluj-Napoca, pe care vroia să îl reabiliteze. Bene mai este cercetat şi într-un alt dosar de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti pentru infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj Horea Uioreanu a fost condamnat miercuri, printr-o decizie a Curţii de Apel Cluj, la 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi tentativă la spălare de bani.  Ioan Bene a fost condamnat tot la 6 ani şi 4 luni închisoare, iar Vasile Pogăcean a fost condamnat la trei ani de închisoare, pentru dare de mită.

Vezi și: RUPTURĂ totală între Guvern și servicii: Ce planuri are Viorica Dăncilă (surse) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.