Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru în dosarul Adinei Buzatu: De ce bate pasul pe loc ancheta procurorilor DIICOT

adina buzatu

Lovitură de teatru în dosarul de crimă organizată al Adinei Buzatu. Procurorii susţineau că au probe solide împotriva celebrului stilist, dar n-au reuşit nici până în prezent să finalizeze ancheta, iar dosarul se află încă în faza urmăririi penale, potrivit B1 TV.

Citeşte şi: Război TOTAL între Tudorel Toader şi sindicalişti: Replică ACIDĂ a ministrului Justiţiei

"Nu aduc haine contrafăcute. Nu am avut niciodată aşa ceva", se apăra Buzatu după deschiderea dosarului.

Acuzată de fapte grave, stilistul Adina Buzatu reuşeşte, de patru ani, să fenteze puşcăria şi asta pentru că procurorii DIICOT n-au reuşit nici până în prezent să finalizeze ancheta.

Adina Buzatu a fost audiată, în 2014, la DIICOT, procurorii aducându-i la cunoștință acuzaţiile şi anume comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală, folosirea cu rea-credință a bunurilor societății, fals în înscrisuri sub semnătură privată și spălare de bani.

Citeşte şi: Fost şef SPP, ipoteză EXPLOZIVĂ în scandalul momentului: Cine ar fi ADEVĂRATUL 'Iuda' invocat de Florian Coldea

"Inculpata a sprijinit moral grupul infracțional organizat, a înregistrat în contabilitatea sc T.A.B. MEN STYLE SRL facturi fictive emise de patru societăţi comerciale de tip fantomă (care nu funcţionează la sediul social, nu au activitate comercială reală, nu au angajaţi ), cu scopul de a deduce, în mod nelegal, TVA-ul aferent operaţiunilor comerciale efectuate şi de a se reduce totodată cuantumul impozitului pe profit şi dividende datorat bugetului consolidat al statului", se arată în rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT.

Anchetatorii vorbesc de un prejudiciu de aproape 1,6 milioane lei. Adina Buzatu mai este acuzată că a folosit în interes personal, cu rea credinţă, într-un scop contrar intereselor societăţii, suma de   3.700. 000 de lei, care a fost transferată din conturile societății administrate, în conturile a patru firme fantomă.

Citeşte şi: LOVITURĂ pentru şoferii români: Măsura care ÎNCHEIE epoca înmatriculărilor în Bulgaria

De asemenea peste 100 de documente - facturi fiscale,contracte,procese verbale de predare primire- au fost înregistrate în contabilitatea SC T.A.B. MEN STYLE SRL şi în baza lor au fost efectuate transferurile de bani în conturile societăţilor de tip fantomă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.