Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru în dosarul anului: Ce se întâmplă cu casa lui Klaus Iohannis

carmen iohannis klaus iohannis

Lovitură de teatru în dosarul anului. Casa pierdută în instanţă de Klaus Iohannis este în centrul atenţiei.  Statul român a mințit atunci când a precizat, într-un comunicat oficial, că a intrat în posesia casei din Sibiu pierdută în instanță de cuplul prezidențial Klaus și Carmen Iohannis.

Citeşte şi: Augustin Zegrean aruncă BOMBA: Ce se va întâmpla cu alegerile locale din 5 iunie

Potrivit unui extras de carte funciară, în cazul acestui imobil s-a deschis un proces de succesiune ce urmează să fie lămurit în instanță în următoarea perioadă. Mai mult, Klaus Iohannis nu poate returna suma de bani încasată din chirie, în toți acești ani. Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, nu mai sunt din 18 aprilie proprietarii casei din centrul Sibiului pentru care se judecă de mai mulți ani, fiind radiați din Cartea Funciară. Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Sibiu a solicitat în data de 25 martie a.c. radierea din cartea funciară a dreptului de proprietate al soților Iohannis.

Citește și: România are cel mai falsificat document de călătorie din Europa

Casa de pe strada Nicolae Bălcescu nr. 29 din Sibiu a trecut în proprietatea statului român, iar în anul 1997 imobilul a fost cumpărat de chiriași. În anul 1999 contractele prin care chiriașii au cumpărat casa au fost anulate în instanță, la cererea fiului lui Nicolae Baștea, acesta din urmă fiind nepot al soților Ghenea. Casa a ajuns apoi în proprietatea familiei Iohannis, care a cumpărat partea urmașilor lui Nicolae Baștea. Foștii chiriași au deschis procese în instanțe, pentru anularea contractelor prin care familia Iohannis a intrat în posesia imobilului din Sibiu, contestând calitatea de urmaș de drept al lui Nicolae Baștea, anunţă Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.