Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru în procesul dintre FCSB și CSA Steaua: Gigi Becali anunță descoperirea unui document care schimbă total situația

captura youtube
Gigi Becali

Gigi Becali, patronul de la FCSB, continuă războiul pentru palmaresul istoric al Stelei cu Clubul Sportiv al Armatei. Latifundiarul susține că avocatul clubului pe care îl patronează a descoperit un act nou care va fi adăugat la proces și care ar putea însemna sfârșitul secției de fotbal din cadrul CSA, notează gsp.ro.

„Despre CSA ce să spun, o să vedeți cât de curând că nu vor mai avea voie să folosească numele de Steaua la fotbal. În 2-3 ani. Au înregistrat cu rea credință marca. Acum a descoperit avocatul un act pe care trebuie să îl valideze instanța. Nouă nu ni-l dau cei de la OSIM. După ce îl validează instanța, în 30 de zile putem face revizuire.

Ei au vrut să înregistreze marca, au zis că se crează confuzie cu noi, cu Steaua de atunci. Au făcut recurs, le-a respins. Apoi au revenit. Nu s-a pomenit asta la OSIM, revenire. Nu există revenire. Dacă e hotărâre definitivă, la revedere. Nu merge asta. Au venit și au spus că nu creează confuzie, că ei folosesc marca la alte sporturi. Talpan a semnat. Apoi face înșelăciune și face fotbal și cere anularea noastră.

Au făcut-o cu rea credință. Apoi o să facem plângere penală celor de la OSIM care au înregistrat asta. Nu trebuia să mai revină la o hotărâre definitivă. Fotbal nu pot face, degeaba se dau peste cap.

De ani de zile tot explic, dar lumea nu înțelege. Nu există asociere cu un privat, există transformare. Parteneriat public-privat nu există. Trebuie să dea secția cu totul, pe hotărâre de guvern”, a declarat Gigi Becali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.