Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru în PSD: Viorica Dăncilă se extrage din scandal. De ce nu participă la şedinţa CExN

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă Liviu Dragnea dăncilă dragnea dragnea dăncilă

Şedinţa Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD a fost convocată pentru luni, la ora 12,00, a precizat, sâmbătă, pentru Agerpres, vicepreşedintele Florin Iordache. Reuniunea va avea loc la Parlament, la sala grupului parlamentar al PSD.

De la şedinţa CExN va lipsi chiar preşedintele executiv al PSD, premierul Viorica Dăncilă. Dăncilă începe, sâmbătă, o nouă vizită oficială în zona Golfului, la Muscat, în Sultanatul Oman, respectiv la Doha, în Statul Qatar, informează un comunicat al Guvernului. Potrivit sursei citate, vizita, desfăşurată în perioada 3-8 noiembrie, urmăreşte "consolidarea, la cel mai înalt nivel guvernamental, a dialogului politic bilateral şi a cooperării economice şi sectoriale, interacţiunea pragmatică cu statele membre ale Consiliului de Cooperare al Golfului reprezentând un obiectiv distinct de politică externă asumat prin Programul de Guvernare 2017-2020".

CITEȘTE ȘI: Cercetătorii americani dezvăluie efectul MINUNE al consumului de varză roşie

Vineri, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că la şedinţa CExN de săptămâna viitoare se va discuta în principal subiectul propunerilor pentru Autoritatea de Supraveghere Financiară şi pentru Consiliul Naţional al Audiovizualului. Neoficial, tema principală ar fi aceea a tranșărilor unor probleme dure în interiorul partidului între președinte și opozanții săi (Firea, Ţuţuianu) și s-ar putea lăsa cu sancțiuni.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri că în cazul în care şedinţa CExN va avea loc în prima jumătate a săptămânii viitoare, nu va putea participa, deoarece se va afla într-o delegaţie la Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.