Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru: Procurorul Mircea Negulescu cere să lucreze la alt parchet

captura RTV
Mircea Negulescu

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) analizează joi solicitarea procurorului Mircea Negulescu de încetare a activităţii în cadrul Serviciului Teritorial Ploieşti al DNA şi de continuare a activităţii la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina.

Potrivit unui comunicat al CSM transmis AGERPRES, un alt punct pe ordinea de zi a şedinţei este cel privind sesizarea Inspecţiei Judiciare în legătură cu informaţiile apărute în mass-media referitoare la posibilele abateri disciplinare săvârşite de Negulescu.

Citește și: Klaus Iohannis, avertisment la bilanțul DIICOT: lovitură pentru Guvern

Mircea Negulescu, procurorul care instrumenta dosarul Ponta - Ghiţă - Blair, a cerut încetarea activităţii în cadrul DNA.

''Având în vedere apariţia în spaţiul public a unei înregistrări audio conţinând un dialog atribuit unui procuror din cadrul Serviciului Teritorial Ploieşti şi unei alte persoane, la data de 15 februarie 2017, s-a înregistrat cererea formulată de magistratul respectiv de încetare a activităţii în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Această cerere a fost transmisă Secţiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, spre competentă soluţionare'', preciza miercuri DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.