Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ de teatru: Secţia specială s-a autosesizat în cazul unor posibile infracţiuni comise de Kovesi şi Mirică

Inquam Photos/ Octav Ganea
Laura Codruta Kovesi

Laura Codruța Kovesi și Florentina Mirică sunt vizate în dosarul DIPI. Dosarul a fost instrumentat de Florentina Mirică, dar a fost recent infirmat şi clasat de procurorii ierarhic superiori: Nistor Călin şi Dănuţ Volintiru.

Parchetul General s-a autosesizat, miercuri, cu privire la mai multe infracțiuni. Informația a fost prezentată, la "Sinteza zilei", de Berta Popescu, senior editor Antena 3.

"Vorbim despre o sesizare din oficiu făcută de secția de investigarea a infracțiunilor comise de magistrați. Cei de acolo s-au sesizat cu privire la mai multe infracțiuni - în primul rând cu privire la divulgarea de informații secrete de stat, de asemenea, divulgarea secretului care periclitează siguranța națională și totodată cercetarea abuzivă. Se va începe urmărirea penală întâi in rem, se vor face cercetări, vor fi luate documente. Vom vedea dacă se va începe urmărirea penală și in personam, dar vizate practic de acest nou dosar început sunt, într-adevăr, Florentina Mirică și Laura Codruța Kovesi", a spus Berta Popescu.

Florentina Mirică a fost vizată şi de o acţiune disciplinară în acest caz. După informarea rechizitoriului în dosarul DIPI, procuroarea a făcut cerere de încetare a activităţii la DNA. Mirică a fost chiar şefa serviciului DNA care se ocupa de investigarea magistraţilor.

CITEŞTE ŞI: Tiroida, ‘bateria’ întregului corp: Cum să o ‘resetezi’, pentru a-ţi activa metabolismul .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.