Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru! Tel Drum a cerut executarea silită a comunei în care a copilărit Liviu Dragnea

tel drum

Compania de construcții Tel Drum, judecată într-un dosar penal și care și-a cerut recent insolvența, a dat în judecată primăria comunei Saelele din județul Teleorman pentru datorii restante, solicitând instanței emiterea unei ordonanțe care să oblige primăria la plata acestora, informează profit.ro.

Potrivit informațiilor publice disponibile, primăria Saelele a încheiat în 2012 un contract cu Tel Drum de aproape 4 milioane lei pentru lucrări de construire a unei rețele de canalizare și a unei stații de epurare a apelor uzate în localitate. Liderul PSD, Liviu Dragnea, al cărui nume a fost asociat frecvent cu Tel Drum, inclusiv de către DNA, el negând de fiecare dată orice legătură cu compania, s-a născut în comuna Grația din Teleorman și a copilărit în comuna Saelele din același județ.

LISTA completă a Guvernului Dăncilă: SURPRIZELE PSD din noul Guvern

În august 2016, el a participat la inaugurarea unui cămin pentru persoane în vârstă în comună, realizat cu fonduri UE, și a asistat la meciul de fotbal din finala Cupei Teleormanului între Voința Saelele și Rapid Buzescu, primind și o diplomă de excelență pentru ”implicarea în dezvoltarea comunei Saelele și contribuția adusă la creșterea nivelului calitativ al fotbalului din județul Teleorman”.

De altfel, potrivit GSP.ro, proprietarul în acte al clubului de fotbal Voința Saelele era, cel puțin la acea dată, șoferul lui Dragnea, Mădălin Ioniță, iar finanțator - fiul președintelui Camerei Deputaților, Valentin Dragnea.

Primarul PSD al comunei Saelele, Gabriel Cârjan, este în funcție din 2004. În 2014, el s-a remarcat prin faptul că s-a dat singur în judecată. Mai precis, în calitate de profesor la școala din Saelele, a dat în judecată primăria localității, condusă tot de el, cerând dobânzi la diferențele salariale pe care le obținuse prin altă hotărâre judecătorească.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.