Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ de teatru! Tiberiu Niţu nu a semnat protocolul SRI-PÎCCJ. A cui este semnătura de la final

semnatura scutea nitu

Pe protocolul dintre SRI şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, din anul 2009, apar patru nume: George Maior, director SRI, Florian Coldea, prim-adjunct al directorului SRI, Laura Codruţa Kovesi, procuror general, şi Tiberiu Niţu, prim-adjunct al procurorului general.

În ciuda numelor menţionate în document, protocolul nu este semnat de Tiberiu Niţu. În locul acestuia, protocolul a fost semnat de Gabriela Scutea, adjunct al procurorului general. Este vorba despre aceeaşi persoană care a semnat, în locul Laurei Codruţa Kovesi, nota de fundamentare pentru achiziţia licenţelor Microsoft pentru Parchetul General.

După perioada petrecută la Parchetul General (2006-2013), Gabriela Scutea a fost, în perioada 2013-2016, înalt reprezentant a Ministerului Justiţiei pentru relația cu Comisia Europeană pe aspectele referitoare la îndeplinirea condiționalităților stabilite în cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare (MCV) privind reforma sistemului judiciar şi lupta anticorupţie. Din această poziţie a ajuns, în ianuarie 2016, adjuncta Ralucăi Prună la Ministerul Justiţiei. În prezent, aceasta este prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.