Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ de teatru: Vicepremierul Stănescu anunţă că Viorica Dăncilă trece de partea 'puciştilor'

dancila firea stanescu

Vicepremierul Paul Stănescu susţine că obiectivul liderior PSD care cer demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului şi a Camerei Deputaţilor îl reprezintă menţinerea guvernării, a coaliţiei cu ALDE şi, ulterior, eventuale remanieri guvernamentale. Stănescu a spus că a discutat cu Viorica Dăncilă despre aceste aspecte şi că el crede că premierul îşi va asuma aceste lucruri, fiind „un om de echipă”, transmite news.ro.

Paul Stănescu a afirmat joi seară, în conferinţa de presă susţinută la finalul alegerilor pentru şefia PSD Brăila, că aceia care îl contestă pe Liviu Dragnea şi cer demisia acestuia din funcţiile politice şi administrative pe care le deţine au ca obiectiv păstrarea guvernării şi a coliţiei cu ALDE şi nu exclud o remaniere guvernamentală asupra căreia premierul Viorica Dăncilă ar urma să decidă. Stănescu a susţinut că  avut o discuţe cu Dăncilă în acest sens.

CITEȘTE ȘI: Cum DISTRUGI viitorul copilului tău FĂRĂ SĂ ȘTII

„Cel puţin eu am avut o discuţie cu doamna prim-ministru şi în numele grupului am rugat-o să rămână în continuare, fiind preşedinte executiv, să rămână o perioadă preşedinte interimar al partidului şi obiectivul nostru principal, pentru că de aici am plecat, guvernarea este. Asta înseamnă să menţinem coaliţia cu ALDE, asta înseamnă să ne aducem înapoi toţi parlamentarii care au plecat, pentru că e riscul aşa de mare în ultima perioadă, ca anumiţi parlamentari, dacă rămânem în situaţia de astăzi, să plece la alte partide, să rămână independenţi şi eu cred că în momentul în care se va produce acest lucru, ceea ce de fapt cerem în acea scrisoare, să avem majoritate, să avem coaliţie cu ALDE, să avem guvernare. După aceea, pe parcurs, vom discuta eventuale remanieri guvernamentale, dar asta va decide primul-ministru ce remanieri guvernamentale se vor face. Noi considerăm că trebuie anumite remanieri, dar va decide doamna prim-ministru Dăncilă ce se va întâmpla în continuare” a afirmat Paul Stănescu.

Întrebat dacă a primit un răspuns din partea premierului Dăncilă, Stănescu a spus că el crede că aceasta îşi va asuma proiectul propus de contestatarii lui Dragnea.

„Am spus că am rugat-o pe doamna prim-ministru, decizia e a dumneaei, până la urmă, e o chestiune de voinţă unilaterală, dar doamna prim ministru eu cred că e un om de partid, e un om de echipă şi eu cred că-şi va asuma acest lucru, eu aşa cred astăzi, rămâne să şi vedem în continuare ce se va întâmpla” a adugat vicepremierul.

CITEȘTE ȘI: Schimbarea bruscă a vremii, PERICOL pentru sănătate: La ce dureri poţi fi supus .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.