Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitura DECISIVĂ pentru Udrea şi Bica: Când ar putea fi extrădate în România

captura OIJ
Udrea interpol

Elena Udrea şi Alina Bica primesc veşti proaste de la autorităţile din Costa Rica. Judecătorii au decis pentru a treia oară să respingă solicitările de eliberare, anunţă România TV.

În această situaţia, potrivit sursei citate, Udrea şi Bica ar putea fi extrădate chiar săptămâna viitoare, pentru că autorităţile din România au transmis oficial că decizia CCR pe completurile de 5 de la ÎCCJ nu a anulat condamnările celor două.

CITEȘTE ȘI: Ce NU trebuie să cureţi niciodată cu bicarbonat de sodiu

Potrivit publicaţiilor Semanario Universidad şi AmeliaRueda.com, avocaţii Elenei Udrea şi Alinei Bica au prezentat informaţii conform cărora Curtea Constituţională din România ar fi luat o decizie prin care a declarat nule sentinţe pronunţate în perioada 2014-2018. Avocaţii au prezentat informaţii despre decizia Curţii Constituţionale din 7 noiembrie, privind sistemul completurilor de cinci judecători.

Dat fiind că informaţiile prezentate de avocaţii Elenei Udrea şi Alinei Bica nu erau însoţite de documente oficiale, Tribunalul Penal din districtul Pavas, situat la periferia oraşului San Jose, a cerut o poziţie oficială a autorităţilor din România.

România a transmis, prin intermediul Ambasadei statului Costa Rica din Mexic, că sentinţele în cazurile Elenei Udrea şi Alinei Bica nu sunt afectate de hotărârea Curţii Constituţionale, fiind valabile. În plus, România a cerut continuarea procedurii de extrădare.

CITEȘTE ȘI: Tu speli cutia de lapte înainte să o deschizi? Alte alimente a căror spălare este ignorată de obicei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.