Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ la CONTRABANDIŞTI - Au fost capturate 20.000 de pachete de ţigări de contrabandă la Iaşi

captura Youtube
tigari contrabanda

Poliţiştii de frontieră ieşeni, în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, au descoperit şi confiscat aproximativ 20.000 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 192.000 de lei, pe care doi bărbaţi au încercat să le introducă pe piaţa neagră din România, informează un comunicat transmis sâmbătă de către Poliţia de Frontieră, potrivit Agerpres.

"În data de 13 februarie a.c., în jurul orei 23,30, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, pe timpul unei acţiuni specifice desfăşurate pe raza municipiului Iaşi, au observat două persoane de sex masculin, care mutau mai multe colete învelite în folie de culoare neagră, dintr-un mijloc de transport în altul.

Citeşte şi: BOMBĂ! Avocaţii mergeau cot la cot cu clienţii lor la licitaţiile deturnate - Avocaţi din Bucureşti şi Galaţi, printre inculpaţii din dosarul 'Executorii'

Pentru continuarea cercetărilor, cele două autovehicule şi persoanele în cauză au fost duse la sediul instituţiei. Poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţenii L.S. şi L.A., în vârstă de 38, respectiv 42 de ani, iar în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 400.000 de ţigarete (20.000 de pachete)", precizează comunicatul menţionat.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar ţigaretele în valoare de 192.000 de lei şi cele două autovehicule, în valoare de 86.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai menţionează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.