Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură la ÎCCJ pentru Bogdan Licu: suspiciunile de plagiat vor fi analizate de CNATDCU

Mediafax
bogdan licu

ÎCCJ a respins recursul procurorului general interimar Bogdan Licu, care a cerut suspendarea verificării dispuse de CNATDCU asupra tezei sale de doctorat, astfel că lucrarea sa va fi verificată dacă este sau nu plagiat. În luna septembrie, și Curtea de Apel București a respins ca neîntemeiată cererea lui Bogdan Licu de a lua act de faptul că a renunțat de bună voie la titlul de doctor.

Procurorul general Bogdan Licu a cerut instanței suspendarea verificărilor CNATDCU, motivând că, fiind procuror, cercetarea i-ar aduce prejudicii. ÎCCJ a respins recursul formulat de procurorul șef ca nefondat, astfel că procedura CNATDCU poate continua, pentru a verifica dacă lucrarea lui Licu este sau nu plagiat.

„Respinge recursul formulat de Dimitrie Bogdan Licu împotriva Sentinţei nr. 5531 din 27 decembrie 2018 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă”, se arată în minută.

Bogdan Licu și-a susținut teza de doctorat în anul 2011 la Academia Națională de Informații (ANI) „Mihai Viteazu”, instituție aflată în subordinea Serviciului Român de Informații (SRI). Potrivit HotNews, o parte din lucrare a fost plagiată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.