Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pe piața drogurilor din Bihor: Ce au găsit procurorii DIICOT în mașina unui tânăr

www.radioiasi.ro
droguri

Un tânăr de 20 de ani a fost arestat după ce procurorii DIICOT Oradea au găsit în autoturismul său aproape 450 de comprimate Ecstasy, dar şi alte droguri ce urmau să fie comercializate în cluburi din Satu Mare.

Potrivit unui comunicat DIICOT Oradea remis luni, procurorii instituţiei, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Satu Mare, l-au surprins în flagrant pe suspectul de 20 de ani în timp ce comercializa drogurile de mare risc.

"Cu ocazia controlului efectuat asupra inculpatului, precum şi asupra autoturismului acestuia, au fost identificate şi ridicate 449 de comprimate MDMA (Ecstasy) şi cinci pliculeţe tip Ziplok conţinând amfetamină (speed), toate destinate comercializării. Totodată, din cercetările efectuate în cauză s-a stabilit faptul că drogurile urmau sa fie comercializate în zona cluburilor din municipiul Satu Mare, la preţuri cuprinse între 45 şi 120 lei/comprimat", arată comunicatul.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore în cursul zilei de duminică, iar luni a fost prezentat Tribunalului Bihor, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.