Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pe piața de retail! Un gigant britanic a renunţat la toate colaborările cu fabricile de textile şi încălţări din România

primaseller.com
haine retail

Grupul britanic Marks & Spencer, unul dintre cei mai cunoscuţi retaileri din lume, ce deţine 1.500 de magazine pe 62 de pieţe, cu vânzări de 9 mld. lire sterline, a renunţat în ultimul an la colaborările cu toate fabricile locale de haine şi încălţări.

În urmă cu mai puţin de un an, retailerul britanic - ce deţine şi o divizie de modă şi una de magazine alimentare - lucra în România cu patru furnizori, dintre care trei produceau haine sau pantofi şi unul hrană.

În prezent compania mai are pe lista de furnizori o singură fabrică din România, un furnizor de alimente. Este vorba de Alka, producătorul napolitanelor Alfers, al covrigeilor Toortitzi şi al brandului de cafea Stretto.

Grupul Alka, ce deţine în România două fabrici, este prezent, atât pe plan local, cât şi la export pe mai mult de 40 de pieţe de pe cinci continente.

Pe site-ul Marks & Spencer apare ca adresă a Alka cea din Bucureşti. Din datele ZF, colaborarea cu producătorul de dulciuri, snacksuri şi cafea este mai recentă decât cea cu fabricile de textile, aceasta din urmă fiind istorică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.