Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pe piaţa transferurilor: Portarul naţionalei României, dorit de Liverpool (presă)

www.wallpapersxl.com
Liverpool

Marele Liverpool este interesat de Ciprian Tătăruşanu (32 de ani), anunţă liverpoolecho.co. Simon Mignolet (30 de ani) va părăsi Anfield, pentru că nu este mulţumit de statutul oferit de Jurgen Kloop, transmite news.ro.

CITESTE SI: Câtă mișcare trebuie să faci pentru a încetini procesul de îmbătrânire a inimii

Este varianta de rezervă a lui Alisson (26 de ani), iar portarul naţionalei României ar urma să-i ia locul. ”Mignolet, fostul nr. 1 al lui Liverpool, voia să plece de la echipă după venirea lui Alisson, care a devenit cel mai scump portar din istoria fotbalului. Cum Loris Karius şi Danny Ward au fost daţi afară pe uşa din spate, belgianul a devenit varianta de rezervă, lucru care nu îi convine”, sună o parte din articolul publicat de sursa menţionată anterior. Kloop are pe listă mai multe variante care ar urma să fie luate în calcul, iar acolo s-ar regăsi şi numele lui Tătăruşanu. Cum Liverpool este candidată serioasă la trofeul de campioană în Premier League, iar în Liga Campionilor este una dintre favorite, are nevoie de un portar cu experienţă care să-i ia locul lui Alisson în anumite partide.

Tătăruşanu se află în prezent sub contract cu Nantes. Ajuns în vara anului trecut în Hexagon, portarul a avut mai multe contre cu antrenorul, iar presa din zonă aducea în discuţie o posibilă plecare a românului: ” Tătăruşanu şi Nicolas Pallois, doi jucători experimentaţi, vor să schimbe aerul. Noul antrenor vrea să controleze totul şi impune o mare rigoare la echipă", a scris presa franceză.

Portarul naţionalei României a ajuns la Nantes de la Fiorentina şi mai are un an de contract cu francezii. Jucătorul care a mai trecut pe la FCSB e cotat la patru milioane de euro.

CITEȘTE ȘI: Arme împotriva răcelii: Ceaiurile mai puţin cunoscute care întăresc sistemul imunitar .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.